Helle's hadeside
af: Helle, Berri, SA, 3. januar 2000

Helle prøver at være sur... © 1999 Eventyr.net - Jeg hader store, hvide flyvende biller, der kommer dumpende ind i lysskæret fra vores lampe og dybt summende filtrer sig ind i mit hår.
- Jeg hader 2½ cm. store myrer med lange følehorn - så meget, at jeg har måttet træde på tre af dem i vrede over, at de provokerer mig sådan.
- Jeg hader at have et tykt lag støv overalt på kroppen og være sort af skidt, selvom jeg tog bad i morges.
- Jeg hader dumme turistbøger, der advarende prøver at afskrække folk fra at tage de steder hen, som vi har som mål - for selvom vi er velekvipperede til de udfordrende ture, kan alle advarslerne alligevel ikke undgå at påvirke mig.
- Jeg hader, at dette land har så uendelig meget smukt at opleve, at vi bliver nødt til at fravælge en masse.
- Jeg hader fluer, der kravler i ører, mundvige og øjenkroge.
- Jeg hader folk, der smider deres skrald i nationalparkerne - de er så heldige at have en så storslået natur - hvorfor passer de så ikke på den?
- Jeg hader stormvejr, der får én til at blive søsyg, når man ligger oppe i tagteltet og prøver at sove. - Stormvejr, der bevirker at ens mad er fuldt af sand.
- Jeg hader at være bange for at køre kænguruer ned på vejene.
- Jeg hader edderkopper.
- Jeg hader, at vores toilet kun er et hul i jorden, som vi selv har gravet (kombineret med edderkopperne og myrerne).
- Jeg hader at være bange for, at vores bil vælter, fordi vi har så stor tyngde på taget.
- Jeg hader latterfugle, som kan ødelægge ethvert dårligt humør!

Det eneste jeg ikke hader, er Jesper, der sidder og smågriner over al min galde, der bare må ud! Af og til kunne man godt savne lille trygge Danmark!

I aften har jeg for første gang måttet udbryde: "Jeg vil hjem!" - Men jeg ved, at det er overstået i morgen, når solen igen er brudt frem og skinner mildt på os og Murray River, som vi bor på bredden af. Med solen kommer modet og kræfterne tilbage i kroppen, og man kan igen klare hele verden. Men ind imellem kunne man godt tænke sig, at man ikke var nødt til at overvinde sig selv mange gange i løbet af en dag. - At alting bare var lidt nemt og velkendt. Det er mærkeligt at være overvældet af en følelse af utryghed over alt det ukendte - for samtidig er det jo det, som vi synes er så ufatteligt spændende. Det er jo derfor, vi er her!


Copyright © 1999-2000 by Eventyr.net. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.