Hvad har vi dog gjort ?
af: Jesper, 12. oktober 1999

Hjælp, nu er det ved at være for meget ! Vores hoveder kan ikke indeholde mere. Vi vil have fred. Vi vil bare være nogle helt almindelige mennesker, der går på arbejde, kommer for sent til bussen og laver frikadeller torsdag aften. Vi vil ikke mere !

Forberedelserne går på højeste tryk, nu hvor der kun er en måned tilbage til flyet afgår og eventyrene venter forude.
Det er nu ved at gå op for os, hvor meget vi egentlig mangler endnu før afrejsen, hvis altså tingene skal være klar, som vi havde forestillet os.
Man har jo en ideal-plan for rejsen og de "remedier" vi tager med hjemmefra. Men nu er det vist alligevel ved at stige os over hovedet.

Bilen... hvorfor f..... valgte vi dog at tage den med hjemmefra ? Vi har brugt timer, dage, uger - og alligevel står den og griner og ligner enhver anden standard Land Rover - klar til at køre en tur ud i skoven. Bliver den dog ikke snart færdig ?
Nej, listen over ting, der skal gøres, vokser og vokser.
Jeg håber (og tror - for selvfølgelig er jeg stadig optimistisk og fuld af forventning) at vi får den glæde af den, som vi har ventet.

Men lige nu - i dag - med tusinde overvejelser i hovedet om alt fra hvor tykke ledningerne skal være til hvor meget det mon vil regne på New Zealand og om det nu er blevet for sent at bestille mad til afskedsfesten - der er det bare for meget !

Hvorfor har vi ikke bare bestilt en uges ferie til Lanzerote med fuldpension ?

Vi fortryder ikke vores valg (jo lige i dag gør vi), for vi er sikre på at det bliver en helt fantastisk tur, som er alle anstrengelserne værd.
Men lige et godt råd til alle andre som giver sig i kast med sådan et projekt: Udtrykket: "Vi når nok det hele" - det holder ikke !

Vi har hele vejen igennem været ukuelige optimister og troet på sagen; at tingene nok skulle blive nået. Vores opfattelse er ved at blive ændret til, at vi når det vi prioriterer højest. Og vi kan heldigvis kun have en første-prioritet ad gangen !

Nu går vi opgaverne i møde med oprejst pande.

Vi når nok det hele alligevel ! (optimist til det sidste)


Copyright © 1999-2000 by Eventyr.net. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.